Prireditve

april 2024

Že tradicionalna prireditev Praznovanje pomladi je običajno tretjo nedeljo v aprilu ob 14. uri. 

2023 odpovedano

Na začetku poletja se zberemo v središču vasi, pojemo priljubljene pesmi in ubežimo vsakdanji rutini.  

september 2024

To je največja prireditev našega društva, ki običajno poteka tretjo nedeljo v septembru, ob 9. pa se lahko udeležite tudi Pohoda po Trubarjevi rojstni fari.

september 2024

Običajno potega tretjo nedeljo v septembru ob 9. uri in traja približno tri ure, primeren je za vse starosti. Pot po Trubarjevi rojstni fari je leta 2016 dobila častni naslov "naj regijska pot" v UE Ljubljana, na natečaju za najboljšo tematsko pot pod geslom Moja dežela – lepa in gostoljubna, ki ga je organizirala Turistična zveza Slovenije. 

Predvidoma 17. 12. 2023

Že več let je to številčno največja razstava jaslic v Sloveniji. Lani je bilo spet postavljenih okoli 350 jaslic, prejšnji dve leti pa jih je bilo zaradi epidemije bistveno manj, saj so bile razstavljene le na prostem.  

Spremljajte nas

Bodite na tekočem z dogajanjem na Gradežu. Spremljajte nas preko Facebooka ali pa se prijavite na e-novice.

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe spletnega mesta in izboljšanje uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Razumem

Kaj so piškotki?

"Piškotki" (ang. cookies) so majhne datoteke, ki jih spletna stran pošlje brskalniku uporabnika interneta, brskalnik pa jih ob ponovnem obisku spletne strani vrne strežniku in uporabnika s tem identificira. Tako lahko spletna stran npr. prilagaja oglase, beleži zgodovino obiskov, shranjuje nastavitve ter uporabniška imena in gesla … 

Novi zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) zahteva, da vsaka spletna stran, ki uporablja piškotke, uporabniku posreduje naslednje informacije:

Kot večina spletnih mest vam poskušamo s piškotki zagotoviti boljšo, hitrejšo in varnejšo izkušnjo.

Več informacij o piškotkih je na voljo tudi v smernicah informacijskega pooblaščenca.

To spletno mesto uporablja naslednje piškotke: