Prireditve

Predvidoma 19. 4. 2020

Že tradicionalna prireditev Praznovanje pomladi je običajno tretjo nedeljo v aprilu ob 14. uri. 

22. 6. 2019

Naše društvo vabi na prireditev Večer na vasi, ko se bomo ob petju ljudskih pesmi zbrali v središču Gradeža, 22. junija 2019 ob 20. uri. Hrana in pijača sta zagotovljeni, za dobro voljo bomo poskrbeli skupaj.

Predvidoma 15. 9. 2019

Vsakoletna prireditev je običajno tretjo nedeljo v septembru, z začetkom ob 12. uri, naslednja bo predvidoma 15. 9. 2019.

Predvidoma 15. 9. 2019 ob 9. uri

Pot po Trubarjevi rojstni fari je leta 2016 dobila častni naslov naj regijska pot v OE Ljubljana, na natečaju za najboljšo tematsko pot pod geslom Moja dežela – lepa in gostoljubna, ki ga je organizirala Turistična zveza Slovenije. Običajno je pohod organiziran tretjo nedeljo v septembru, isti dan kot Praznik suhega sadja, naslednji bo predvidoma 15. 9. 2019.

Predvidoma od 15. 12. 2019 do 2. 1. 2020

Na največji razstavi jaslic v Sloveniji je bilo na zadnjem dogodku 2018/2019 na ogled spet rekordno število 350 jaslic

Spremljajte nas

Bodite na tekočem z dogajanjem na Gradežu. Spremljajte nas preko Facebooka ali pa se prijavite na e-novice.

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe spletnega mesta in izboljšanje uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Razumem

Kaj so piškotki?

"Piškotki" (ang. cookies) so majhne datoteke, ki jih spletna stran pošlje brskalniku uporabnika interneta, brskalnik pa jih ob ponovnem obisku spletne strani vrne strežniku in uporabnika s tem identificira. Tako lahko spletna stran npr. prilagaja oglase, beleži zgodovino obiskov, shranjuje nastavitve ter uporabniška imena in gesla … 

Novi zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) zahteva, da vsaka spletna stran, ki uporablja piškotke, uporabniku posreduje naslednje informacije:

Kot večina spletnih mest vam poskušamo s piškotki zagotoviti boljšo, hitrejšo in varnejšo izkušnjo.

Več informacij o piškotkih je na voljo tudi v smernicah informacijskega pooblaščenca.

To spletno mesto uporablja naslednje piškotke:

 

NEW hosting