Ponudba

Po dogovoru (za plačilo ali prispevek v sadju) v naši sušilnici posušimo vaše sadje: slive, jabolka, hruške in kakije.

Člani in članice društva na prireditvah in po naročilu prodajajo različno suho sadje ter druge domače dobrote: suho sadje in orehe v v domačem medu ali žganju, domače marmelade iz raznovrstnega sadja.

Po dogovoru bo skupina lahko nastopila v vašem kraju, na vaši prireditvi ...

Vabimo vas, da si ogledate znamenitosti vasi in poskusite posebno Trubarjevo malico: proseno kašo s suhimi slivami, krhljak in krhljevko.

 

Za osnovne in srednje šole

Vabimo vas, da spoznate delo našega društva in se v njem tudi praktično preizkusite. Programe prilagodimo za odrasle, šolske skupine in otroke iz vrtcev.

Spoznajte domačo vas očeta slovenske književnosti in njeno okolico ter poskusite našo tradicionalno kulinariko. Izlet je primeren za odrasle in šolske skupine.

Vabimo vas, da obiščite našo vas, si ogledate njene znamenitosti in poskusite mnoge domače ekološke dobrote. Program organiziramo za skupine odraslih.

Ali vas torej zanima, kako sta videti več kot 200 let stara gostilniška klet in več kot 150 let stara črna kuhinja? Ste že jedli "krhljak" in pili "krhljevko"? Veste, kje so Bajdinški slapovi in relikvija s srcem?

Spremljajte nas

Bodite na tekočem z dogajanjem na Gradežu. Spremlajte nas preko Facebooka ali pa se prijavite na e-novice.